Aktuális hír

Étterem Hét közönségdíjas étterem - 2018 tavasz

Létrehozás dátuma: 2018.03.25


Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában

  3. 67 Étterem (Székesfehérvár)
  2. IKON Étterem (Debrecen)
  1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

Kedves Vendégeink & Kedves DiningCity Csapat!

A múlt év októberi eseményt túlfoglaltság és túlterheltség miatt kihagytuk. Meg is kaptuk a "büntetést" heteken át csengett a telefon, egy kérdéssel: Miért nem?!
Így idén újból itt volt a helyünk, a márciusi Étterem Hét résztvevő éttermei között.

És ahogy legutóbb hatszor egymás után, most a hetedik első hely is éttermünket illette. Mondhatom, hogy zsinórban?
Vagy a konyhánk jó, vagy a vendégkörünk kivételes...

Feleségemmel -aki a csendes háttér-, és kollégáimmal az élen, azért dolgozunk, hogy éttermünk hangulata, kézműves boraink ételeink minősége vonzza a látogatókat, akikből az első látogatást követően a törzsvendég lehet. Számunkra nem csupán vendégünk első látogatása a fontos, hanem AZ A LEGfontosabb, hisz úgy kell dolgoznunk, hogy visszatérő vendég legyen az első vizitálóból. Mert a visszatérő vendégkör a kivételes...
És ez egyben óriási kihívás, mert az első jó élmény magas elvárásokat támaszt, és annak is jól meg kell felelni.

Számunkra evidencia, hogy a vendégeink véleménye a legfontosabb, hisz az Ő ajánlásuk a legjobb reklám. Ezért örülünk az ő értékítéletüknek.

Fogadónk, éttermünk 19.-ik szezonját futja. Ahogy eredményeinkből látszik, mára elértük, hogy vendégeink azt mondhassák barátaiknak, ismerőseiknek, ami a szlogenünk is egyben: "Ezt látni kell és kipróbálni".
Az igazi érték a vendégeink elismerése, akik naponta szavaznak a jelenlétükkel.
A résztvevő vidéki éttermek közül ismét a legmagasabb vendéglétszámot értük el, nagyvárostól távol, a "Nyúli Havasokban", egy varázslatosan szép borvidék pincesorán.

Nekünk ez az igazi SIKER.
Örülünk az elvárásoknak, melyeknek folyamatosan fejlődve, megújulva, ételeinkbe új ötleteket is beépítve igyekszünk minden alkalommal megfelelni.
Köszönöm vendégeinknek a helyfoglalást, és az értékeléseket, köszönöm a szervező munkát végző DC csapatának, köszönöm kollégáimnak a kiemelkedő teljesítményt!

Egyben szeretném megköszönni az összes résztvevő étterem tulajdonosainak, valamint összes dolgozójának, hogy ebben a megmérettetésben részt vesznek.
A sok munka és a felkészülés kifizetődik, hisz így mindannyian -önmagukat és egymást is inspirálva- járulhatunk hozzá a hazai éttermi kultúra fejlődéséhez.

Októberben újból találkozunk!

GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)

 

Kéretik nem elfelejteni!

"Aki tiBOR Apátok borát 100 évig issza, a biza sokáig él!"

További hírek