Aktuális hír

Étterem Hét közönségdíjas étterem - 2015 ősz

Létrehozás dátuma: 2015.10.29

Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában

  3. Végállomás Bistorant (Miskolc)
  2. IKON Étterem (Debrecen)
  1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

Kedves Vendégeink!

Örömmel értesültünk a jó hírről, hogy idén dupláztunk, vagyis március után októberben is, a vendégek éttermünket sorolták az első helyre! Azért is nagy öröm, mivel mindenki ismeri, aki már átélte: ha az első randevú nagyon jól sikerült, a következő nagy valószínűséggel csalódást okoz...mert már túl nagy lesz az "elvárás".

Azért is nagy öröm, mert ennek a rendezvénynek is köszönhetően folyamatosan nő a törzsvendégeink száma. És a legfontosabbak a visszatérő törzsvendégek, hisz az Ő ajánlásuk a legjobb reklám. El kell tudnunk azt érni, hogy azt mondhassák barátaiknak, ismerőseiknek, ami a mi szlogenünk is egyben: "Ezt látni kell és kipróbálni".

Az elmúlt évek két második és most már három első helyezése megerősít minket a hitünkben, hogy a nehéz körülmények ellenére is érdemes a vendéglátásban dolgozni. Megerősít hitünkben, hogy van olyan elismerés, ami fontosabb az önmagukat "gasztro" szakértőnek kikiáltók véleményénél. Igen, van. A vendégek elismerése. Akik naponta szavaznak. Jelenlétükkel. Akik éttermünkben magukat otthon érezve, ismerősként, szinte családtagként térnek vissza családjukkal, barátaikkal, üzleti partnereikkel, vendégeikkel.

Megerősít hitünkben, hogy a természetes alapanyagok használata, a tradicionális ételkészítés, a természet ŐSZINTE színei, illata és ízei, valós értéket képviselnek, és értékes vendégkört vonzanak. Saját készítésű boraink is hozzájárultak ehhez a sikerhez, melyek ételeinkhez hasonlóan tradicionális módon készülnek. Az ételeink ízvilágába -szinte kivétel nélkül-, az elkészítésük során a receptúrában felhasználtboraink is beépülnek. Örülünk az elvárásoknak, melyeknek igyekszünk minden ismétlődő alkalommal megfelelni. Örülünk az új kihívásoknak is, hisz ha ezeknek nem tudunk megfelelni, ez az újabb első hely sem született volna meg. Ami mindehhez kell: elsősorban Önök, a vendégeink, és persze egy elhivatott, jó szakember gárda, akik a céljainkkal azonosulva alkotnak, nap, mint nap.

Gratulálok az összes résztvevő étteremnek, séfjeiknek, személyzetüknek, mert vállalták azt a kihívást, amit nagyon sokan nem mernek felvállalni, azt, hogy a vendég alkosson nyilvános véleményt a munkájukról. Nekik is sok sikert kívánok, mert csak együtt tudjuk előbbre vinni hazánk éttermi kultúráját.

Köszönjük Vendégeinknek, köszönjük Kollégáinknak!


A DiningCity győztes CSAPAT - az elmúlt 3 évben 1 x ötödik, 2 x második, 3 x első, idén kétszer is az első helyen!

További hírek