Aktuális hír

Étterem Hét közönségdíjas étterem - 2020 tavasz

Létrehozás dátuma: 2020.07.07


Országos lista - TOP 3 étterem az 5.900 Ft-os Exkluzív kategóriában

  3. Viator apátsági étterem (Pannonhalma)
  2. Avalon Ristorante (Miskolctapolca)
  1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

Kedves Vendégeink & Kedves DiningCity Csapat!

Örömmel értesültünk a jó hírről, hogy Tisztelt Vendégeink szavazata alapján éttermünket sorolták az első helyre az országos, Exkluzív menükategóriában! Számunkra evidencia, hogy a vendégeink véleménye a legfontosabb, hisz az Ő ajánlásuk számunkra a legjobb reklám. Úgy tűnik, elértük, hogy vendégeink azt mondhassák barátaiknak, ismerőseiknek, ami a mi szlogenünk is egyben: "Ezt látni kell és kipróbálni". Az igazi érték a vendégeink elismerése, akik naponta szavaznak. Jelenlétükkel.

A résztvevő vidéki éttermek közül ismét a legmagasabb vendéglétszámot és a legjobb értékelési átlagot értük el, nagyvárostól távol, a "Nyúli Havasokban" :-), egy varázslatos szőlőhegy pincesorán.

Nekünk ez az igazi SIKER. A vendégeink szavazata ismét bizonyította, hogy a természetes alapanyagok használata, a tradicionális ételkészítés, a természet ŐSZINTE színei, illata és ízei, valós értéket képviselnek, és az azt értő, egyben értékes vendégkört vonzanak. Saját készítésű kézműves boraink ismét jól vizsgáztak, hozzájárultak ehhez a sikerhez.
Ahogy már törzsvendégeink hozzászokhattak, ételeink ízvilágába -szinte kivétel nélkül-, az elkészítésük során a receptúrában felhasznált boraink is beépülnek. Örülünk az elvárásoknak, melyeknek folyamatosan fejlődve, megújulva, ételeinkbe új ötleteket is beépítve igyekszünk minden alkalommal megfelelni.

Köszönöm vendégeinknek a helyfoglalást, köszönöm a szervező munkát végző DiningCity csapatának, köszönöm kollégáimnak a kiemelkedő teljesítményt! Egyben szeretném megköszönni az összes résztvevő étterem tulajdonosainak, valamint összes dolgozójának, hogy ebben a megmérettetésben részt vesznek. A sok munka és a felkészülés kifizetődik, hisz így mindannyian -önmagukat és egymást is inspirálva- járulnak hozzá a hazai gasztro kultúra fejlődéséhez.

GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)

 

Kéretik nem elfelejteni!

"Aki tiBOR Apátok borát 100 évig issza, a biza sokáig él!"

További hírek