Aktuális hír

Étterem Hét közönségdíjas étterem - 2017 tavasz

Létrehozás dátuma: 2017.03.27

Mondják, az öndicséret annyira fontos, hogy nem szabad másra bízni. Míg félre nem értitek, ez esetben én a kollégákat dicsérem.


Országos lista - TOP 3 étterem a 4.900 Ft-os Prémium kategóriában

  3. Sopronbánfalvi Kolostor (Sopron)
  2. IKON Étterem (Debrecen)
  1. Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)

Kedves Vendégeink & Kedves DiningCity Csapat!

Örömmel értesültünk a jó hírről, hogy Tisztelt Vendégeink szavazata alapján -immár egymást követően-, 6.-ik alkalommal is éttermünket sorolták az első helyre az országos, Prémium menükategóriában! Számunkra evidencia, hogy a vendégeink véleménye a legfontosabb, hisz az Ő ajánlásuk számunkra a legjobb reklám. Úgy tűnik, elértük, hogy vendégeink azt mondhassák barátaiknak, ismerőseiknek, ami a mi szlogenünk is egyben: "Ezt látni kell és kipróbálni". Az igazi érték a vendégeink elismerése, akik naponta szavaznak. Jelenlétükkel.

A résztvevő vidéki éttermek közül ismét a legmagasabb vendéglétszámot és a legjobb értékelési átlagot értük el, nagyvárostól távol, a "Nyúli Havasokban" :-), egy varázslatos szőlőhegy pincesorán.

Nekünk ez az igazi SIKER. A vendégeink szavazata ismét bizonyította, hogy a természetes alapanyagok használata, a tradicionális ételkészítés, a természet ŐSZINTE színei, illata és ízei, valós értéket képviselnek, és az azt értő, egyben értékes vendégkört vonzanak. Saját készítésű kézműves boraink ismét jól vizsgáztak, hozzájárultak ehhez a sikerhez.
Ahogy már törzsvendégeink hozzászokhattak, ételeink ízvilágába -szinte kivétel nélkül-, az elkészítésük során a receptúrában felhasznált boraink is beépülnek. Örülünk az elvárásoknak, melyeknek folyamatosan fejlődve, megújulva, ételeinkbe új ötleteket is beépítve igyekszünk minden alkalommal megfelelni.

Köszönöm vendégeinknek a helyfoglalást, köszönöm a szervező munkát végző DiningCity csapatának, köszönöm kollégáimnak a kiemelkedő teljesítményt! Egyben szeretném megköszönni az összes résztvevő étterem tulajdonosainak, valamint összes dolgozójának, hogy ebben a megmérettetésben részt vesznek. A sok munka és a felkészülés kifizetődik, hisz így mindannyian -önmagukat és egymást is inspirálva- járulnak hozzá a hazai gasztro kultúra fejlődéséhez. Októberben újból találkozunk.

GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK! :)


Szél Fiai Fogadó (Nyúl) – Prisztóka Tibor & Kormos Andrea /tulajdonosok/ és a Staff

Legközelebbi találkozási lehetőség boraimmal és konyhánkkal:

www.pincearon.hu
Prisztóka Tibor Borvacsora 04.07: Stelázsi Étterem | pincearon.hu
Régi kedves ismerősünk, Prisztóka Tibor tér vissza közénk hosszú idő után, hogy bemutassa a Pannonhalmi Borvidék valószínűsíthetően legizgalmasabb borait. Tibor egyébiránt a vendéglátásnak is elkötelezett híve és művelője. Ő és Családja viszik a Nyúlon található Szél Fiai Fogadó és Celláriumot, amelynek konyhája többször is első helyezést ért el a DiningCity Étteremhét Nyugat-Magyarországi megmérettetésén. Egy szó mint száz; a nagyszerű borokat lekóstoltuk, a melléjük kínált fogásokat finomhangoltuk, egy párját ritkító estének nézünk elébe!

www.winecellarinn.hu
Szél Fiai Fogadó & Cellárium - Borvacsora Nyúlon
Május 12, Kovács Antival borvacsora, Nyúl Yorkban.

 

Kéretik nem elfelejteni!

"Aki tiBOR Apátok borát 100 évig issza, a biza sokáig él!"

További hírek