Aktuális hír

DiningCity Országos Étterem Hét, 2018. március

Létrehozás dátuma: 2018.02.27.

2018. március 5. és 11. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket! Az éttermek kb. 60%-a mindössze 3.300 Ft-ért, a további 40% pedig 4.900 Ft-ért kínál ún. Prémium menüt (szervízdíjjal együtt!).

Több mint 100 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül kb. 80 budapesti, és 30 az ország különböző pontján található meg!

Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján)!

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

A különböző éttermek a www.etteremhet.hu weboldalon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket.

Szél Fiai Fogadó & Cellárium

Az Étterem Hét ideje alatt (2018. március 5 - 11.) étteremünk a 3 fogásos menüket FIX 4.900 Ft-ért kínálja!

Vendégeink az alábbi linken szereplő fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást.

turizmusonline.hu
Turizmus Online - Indul a foglalás a nagy tavaszi menüzésre
Megkezdődött a foglalás a március 5. és 11. közötti tavaszi Országos Étterem Hétre. A tavaszi programhoz több mint 100 étterem csatlakozott - tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t. A résztvevő éttermek mindegyike igyekszik bemutatni saját konyhája legjavát, így a vendégek a gasztronómia legkülönbözőbb területeiről kóstolhatnak menüsorokat.

További hírek