Aktuális hír

Kedves Vendégünk, Borbarátunk!

Létrehozás dátuma: 2015.03.06.b

Ez alkalommal ötödször veszünk részt, és invitáljuk Önöket a DiningCity által szervezett Étterem Hét rendezvényre. Nívós, színvonalas éttermek mutatják be kreativitásukat, és ízvilágukat a látogatóik részére. Örülünk - jelzem nem csekély ösztönző szerepünk volt ebben-, hogy egy újabb, minőségben magasabb kategóriát is besorolt erre a hétre a DiningCity.

Ez által mód nyílik érdekesebb, különlegesebb étellel is szolgálnunk. Az éttermek között egyfajta rivalizálás is folyik, mivel a regisztrált vendégek utólag pontozhatják az éttermek által nyújtott szolgáltatást. Az elmúlt 3 évben a vidéki éttermek országos értékelésében egy ötödik, két második (legutóbb októberben a győztesnél kevesebb hibaponttal "csak" második), és egy első helyet érdemeltünk ki vendégeink szavazata alapján.

Ezúton is köszönöm a bizalmat Önöknek, az aprólékos és igényes munkát chéfjeink, felszolgálóink és a konyha kisegítő személyzetének is egyben. A vendég értékelésekhez sok étterem nem elég bátor, nem "adja az arcát", és nem vállalják az esetleges kritikát. A kritika és a "feedback" számunkra pedig fontos, hozzájárul, hogy az esetleges hibákon javítva, még jobbak lehessünk. Aki azonban e rendezvényen "pódiumon" van , az kivétel nélkül a legjobbját igyekszik nyújtani a vendégek részére.

Örömmel és izgatottan várjuk Vendégeinket és a megmérettetést is egyben. Szép tavaszt kívánunk Önöknek!

Üdvözlettel, a mielőbbi találkozás reményében: Kormos Andrea & Prisztóka Tibor & Staff


Az esemény: DiningCity Országos Étterem Hét

Időpont: 2015.03.16-22.

További hírek