Aktuális hír

DiningCity Országos Étterem Hét, 2017. március

Létrehozás dátuma: 2017.02.23.

2017. március 13. és 19. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket! Az éttermek kb. 60%-a mindössze 3.300 Ft-ért, a további 40% pedig 4.900 Ft-ért kínál ún. Prémium menüt (szervízdíjjal együtt!).

Több mint 120 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül kb. 90 budapesti, és 30 az ország különböző pontján található meg!

Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján)!

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

A különböző éttermek a www.etteremhet.hu weboldalon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket.

Szél Fiai Fogadó & Cellárium

Az Étterem Hét ideje alatt (2017. március 13 - 19.) étteremünk a 3 fogásos menüket FIX 4.900 Ft-ért kínálja!

Vendégeink az alábbi linken szereplő fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást.

Ízelítő:

Túrógombóc triád, fehér és fekete mákos, mandulás, gyümölcsös, erdei grötzével.

Étteremhét előételünk… Lazac dobókockák marinálva és füstölve, cékla carpaccio, wasabi hab,beluga lencse, kenyereink

Vegetáriánus "Richet" … Vargánya, zöldség alaplé, nemesített gyöngy árpa, vaj puha óriásbab, és persze friss fűszernövények. Valahol a tél és a tavasz fúziója…

Egyik főétel kreációnk …'Láncba vert' széles metélt, francia sós vajjal krémesítve, pirított Black Angus bélszínlánccal

turizmusonline.hu
Újra itt az Étterem Hét
Idén tavasszal sem fognak unatkozni azok, akik szeretnek finomakat enni, megfizethető áron. - Az Országos Étterem Hét ugyanis több mint 120 étterem részvételével immár XII. alkalommal várja az érdeklődőket. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat 2017. március 13-19. között kóstolhatják meg a vendégek. A résztvevő éttermekbe február 22-től lehet előzetesen asztalt foglalni, kizárólag a www.etteremhet.hu weboldalon keresztül.

További hírek