Entwicklung

Kisfaludy Szálláshely Fejlesztés

Kedvezményezett neve:       Kormos Andrea egyéni vállalkozó
A projekt címe:  Szél Fiai Fogadó -panzió- szálláshely és szolgáltatásainak fejlesztése
Pályázat azonosító száma:  TFC-1-1-1-2017-2018-00671
A szerződött támogatás összege:      56.000.000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban):                56%
A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:

A fogadó szobáinak és közlekedő folyosójának teljes felújítását végeztük el, külső belső szigeteléssel, új fürdőszoba beltérrel, modern és kényelmes szaniterekkel. Az összes nyílászáró az energia hatékonyság okán cserélésre került, beleértve a hangszigetelt folyosó ajtókat. Az energia hatékonyságot a kazánház átalakításával, teljes átépítésével, faelgázosítóval és nagyobb puffertartályok telepítésével fokozzuk.

A szobákba kártyás beléptetést valósítottunk meg. A burkolatok, csempék, járófelületek új burkolattal lettek ellátva, a hátsó teraszt és napozót átépítettük, nagyobb védett területet alakítva ki. A hátsó teraszon 10-12 fő részére alkalmas télen-nyáron használható, fával fűthető dézsafürdőt telepítettünk.

Éttermünkhöz nagyobb belépőteret és egy újabb mosdót építettünk, melyet érintés mentessé tettünk. Éttermi helyiségeinket is felújítottuk, kemencénket átépítettük, látvány húsérlelőt telepítettünk, valamint újabb kávégép technológiára álltunk át. A szállórész és étterembejáratát új lépcsőház építéssel szétválasztottuk, mozgásukban korlátozottak részére lépcsőliftet telepítettünk.

A Fogadó udvarát új térburkolattal láttuk el, eközben a csapadékvíz elvezetés is megújításra került.

Éttermünk konyhájának kiszolgáló helyiségeit alapterületében bővítettük, a kollégák részére új öltözőt alakítottunk ki. A konyhatechnológiában is modernizáltunk, újabb eszközök, sütők, és egy hűtőkamra került kialakításra.

A biztonság fokozására kültéri kamera felügyeletet létesítettünk, e közben a számítástechnikai háttér bővült, valamint a WiFi rendszer is átépítésre került.

A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósult meg.

A támogatott projekt kezdete 2019.03.01. és befejezése 2021.01.04.