Aktuális hír

DiningCity Országos Étterem Hét, 2019. március

Létrehozás dátuma: 2019.03.10.

2019. március 18 - 24. között az Országos Étterem Hét-en résztvevő "TOP" éttermek egységes-fix áron kínálnak 3 fogásos ebéd/vacsora menüket!

Az éttermi résztvevők fele mindössze 3.900 Ft-ért, a másik fele pedig 4.900 Ft-ért kínál Prémium menüt, illetve 5.900 Ft-ért Exkluzív menüt (szervízdíjjal együtt!). A Prémium és Exkluzív menüt kínáló vendéglátóhelyek az Étterem Hét étterem-lista oldalán piros, "DiningCity Csillaggal" vannak megjelölve. Több mint 100 „TOP étterem” vesz részt a programban, melyek közül majdnem 90 budapesti és több, mint 40 az ország különböző pontján található meg! Számos olyan étterem is résztvevője az Étterem Hét-nek, mely Magyarország 50 legjobb étterme közé tartozik (több hazai gasztro szaklap/kiadvány alapján)!

A résztvevő éttermekbe csak és kizárólag online formában a www.etteremhet.hu weboldalon lehet leadni érvényes asztalfoglalást, telefonon, vagy más formában nem.

A különböző éttermek a www.etteremhet.hu weboldalon teszik közzé, hogy milyen menükkel várják a Vendégeket.

Kedves Vendégünk, Borbarátunk! / Szél Fiai Fogadó & Cellárium

Újból Étteremhét! Szeretettel várjuk vendégeinket mile hangulatjel Prémium Menü :-) jeligére...
Az Étterem Hét ideje alatt (március 18 - 24.) étteremünk a 1+3 fogásos menüket FIX 5.900 Ft-ért kínálja!

Vendégeink az alábbi linken szereplő fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint állíthatják össze a számukra legkedvesebb 1+3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást.

További hírek